Media

De Hulk maakt reclame voor Renault

Banner Hulk Thor Ragnarok

Ook als superheld moet je er blijkbaar een bijbaantje op nahouden. Dat gaat ook op voor Marvel Superheld de Hulk. Onze groene vriend heeft een rol in een Renault commercial gekregen, eentje zonder tekst overigens.

Renault

In de video zien we de Hulk samen met een bestuurder van een Renault. Beide spoeden zich naar het andere einde van de stad omdat daar een satteliet zal inslaan. De moraal van het verhaal is dat de Renault niet zo groot en sterk is als de Hulk maar wel klein en wendbaar. Leuk hoor.

Thor : Ragnarok

Deze samenwerking tussen de Hulk en Renalt is voor beide goed. Want in de herfst zal de volgende ‘blockbuster’van Marvel in de bioscopen te zien zijn. Daarin speelt de Hulk een hoofdrol naast Thor en zijn broer Loki.

In Thor: Ragnarok moet de gevangengenomen Thor het opnemen in een soort van gladiatorgevecht. Zijn tegenstander blijkt de Hulk te zijn, vroeger zijn vriend en nu zijn opponent in de ring.

In deze film zien we een aantal superhelden terug . Zo zal naast de Hulk en Loki  Dr Strange zijn opwachting maken in Thor: Ragnarok. Naast de superhelden zien we ook een echte sterrencast, naast Hiddleston, Mark Buffalo (Hulk), Idris Elba (Heimdall) en Chris Hemsworth (Thor) zien we nog een aantal sterren met de A-status. Zo verwelkomen we Jeff Golfblum, Anthoni Hopkins en Cate Blanchett op de titelrol.

Het duurt nog even voor je Thor: Ragnarok kunt zien, want hij draait pas vanaf oktober/november in de bioscopen.

 

Ontvang 2 x per week de artikelen van Nozie

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is made with love and some madness by the people of Nozie

You can take anything from this site, because we problably took it from you ...

Contact formulier


Copyright © 2015 The People of Nozie powered by Wordpress.

To Top