Life

Google Maps Easter Egg voor Pride Amsterdam

Pride Google maps

Na de aanloop van een week was het vandaag tijd voor de botenparade in het kader van Pride Amsterdam. Traditioneel wordt deze gehouden in Amsterdam, de hoofdstad van de LHBTQ scene en natuurlijk omdat er ook heel veel grachten zijn. Pride Amsterdam ( voorheen Gay Pride) heeft steun van iedereen en ook van Google

Easter Egg Google Maps

Google toont zich een meester in het tonen van support. Wanneer je in Maps op zoek gaat naar Amsterdam dan zie de route van de Pride alvast voor je uitgestippeld. Om helemaal in de sfeer te blijven heeft men deze route ingekleurd met de regenboogkleuren.

Google Maps Pride Amsterdam

Wanneer je op de route klikt krijg je netjes een kleine beschrijving van het event en een link naar de event site. Deze site is belangrijk omdat hier alle informatie is te vinden over de gewijzigde route van de Canal Pride.

This is my pride

Het thema is dit jaar “This is my Pride”, een titel die geinspireerd is door het nummer “this is my life” van Shirley Bassy. De organisatie is afgestapt van de naam “Gay Pride” om het een breder evemt te maken dat voor iedereen bestemt is.

 

Ontvang 2 x per week de artikelen van Nozie

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is made with love and some madness by the people of Nozie

You can take anything from this site, because we problably took it from you ...

Contact formulier


Copyright © 2015 The People of Nozie powered by Wordpress.

To Top