Life

Pornhub onderzoekt : Millenials geven niet zoveel om borsten

Borsten onderzoek
Image Russ Meyers Vixen

Pornhub, die site waar jij nooit komt, heeft zoveel verkeer dat ze er leuke statistieken van kunnen maken. Maar aan het verkeer, de leeftijd en de zoekwoorden kan de site ook trends waarnemen in verschillende landen en leeftijdsgroepen. Deze keer onderzocht men de zoektermen rondom borsten.

Pornhub onderzoekt

De kwaliteitskrant New York Post stelt dat de (grote) borsten weer terug zijn van weggeweest. Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met het feit dat we eindelijk minder van die graatmagere modellen zien op de catwalk. Ook zal het te maken hebben met de sterren van nu, zoals Nicki Minaj en Beyonce,  die zelf goed bedeeld zijn en dat niet onder stoelen of banken steken.

Deze trend is weer een goede reden voor Pornhub ( samen met Mashable) om in de grote bak met Big ( pun intended) Data te duiken. Uit deze gigantische database blijkt dat dit gegeven niet voor iedereen opgaat. De veel besproken Millenials schijnen niet zoveel om borsten te geven wanneer ze zich op Pornhub begeven. En wanneer ze op borsten zoeken dan komt de zoekterm ‘fake breasts’ of in keurig Nederlands ‘Nep borsten’ vaak voor.

Borsten Nicky minaj Beyonce

Landen

Niet alleen in leeftijd maar ook het land waar de bezoeker van Pornhub vandaan komt maakt veel voor de zoekterm uit. Wanneer we weer dicht bij de zoekterm ‘borsten’ blijven dan zien we dat Denemarken het meest zoekt op ‘nep borsten’ en dat ze daar in Bangladesh totaal niet in geïnteresseerd zijn.

In Nigeria is het zoeken naar ‘grote borsten’ het populairst maar in Egypte zoek daar weer niemand naar. Onze vrienden uit Finland zijn niet zo van het grote en blijven bescheiden door het meest te zoeken naar ‘kleine borsten’.

Wederom een stukje informatie om je leven te verrijken van Nozie.

Bron

Ontvang 2 x per week de artikelen van Nozie

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is made with love and some madness by the people of Nozie

You can take anything from this site, because we problably took it from you ...

Contact formulier


Copyright © 2015 The People of Nozie powered by Wordpress.

To Top