Media

Tom Cruise ‘gewond’ bij stunt voor Mission Impossible 6

Mission Impossible 6 Tom Cruise

De Mission Impossible films blijven een gegarandeerd kassucces, daarom wordt op dit moment nummer 6 gefilmd. Hoofdrolspeler Tom Cruise staat bekend om het feit dat hij veel stunts zelf uitvoerd. Daar kreeg hij dit weekend wel even spijt van.

Tom Cruise de stuntman

Momenteel werkt de cast van Mission Impossible 6 in Londen. Voor een scene moest Tom Cruise van het ene gebouw naar het andere springen. Maar de afstand bleek iets groter dan verwacht en Cruise slaat tegen de muur van het gebouw.

Gelukkig heeft Cruise een harnas aan wat ervoor zorgt dat hij niet te pletter valt, want dat zou natuurlijk slordig zijn . Nadat hij omhoog gehesen is strompelt de acteur naar de crew, waar hij toch even moet gaan zitten.

mislukte stunt Tom Cruise

au..au..au.au

Video

De website TMZ heeft een video van de mislukte stunt. Op de beelden zien we inderdaad Tom Cruise een sprong maken die hij niet helemaal ( of helemaal niet) haalt. De 55 jarige acteur heeft duidelijk last van zijn been terwijl hij probeert de pijn eruit te lopen.

We weten niet hoe het met de acteur is. Zijn Twitter heeft al een tijdje geen update gehad. Op Instagram reageren fans wel op zijn laatste foto met de vraag of alles goed met hem is.

 

 

Ontvang 2 x per week de artikelen van Nozie

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site is made with love and some madness by the people of Nozie

You can take anything from this site, because we problably took it from you ...

Contact formulier


Copyright © 2015 The People of Nozie powered by Wordpress.

To Top